Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και να επιδοτηθείτε γι’ αυτό;

Πριν από λίγα χρόνια αυτό θα ακουγόταν στους περισσότερους σαν αστείο, τα τελευταία χρόνια όμως η ανάγκη της σύγχρονης εποχής έχει στρέψει όλες τις κοινωνίες στην πράσινη ανάπτυξη με σκοπό την εξ’ οικονόμηση ενέργειας.

Σε αυτήν την διεθνή μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής δεν θα μπορούσε να λείπει ο κτιριακός τομέας, καθώς η ενέργεια που δαπανούν είναι αξιοσημείωτη.

Πέρα των περιβαλλοντικών οφελών όμως, το πρόγραμμα εξ’ οικονομώ κατ’ οίκων συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόνοια.

Οι επενδύσεις ενεργειακής απόδοσης χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να αποφέρουν άμεσα ενεργειακά και άλλα οφέλη σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.

Η εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στην οικία τους. Πλέον είναι εφικτό καθώς η επιδότηση μπορεί να φτάσει και το 80%. 

Ορισμένες από τις εργασίες που συμπεριλαμβάνονται είναι:

Μόνωση και στεγανοποίηση (τοίχου-ταράτσας),

Πράσινη στέγη στο δώμα του κτιρίου

Φωτοβολταϊκά

Μικρά αιολικά συστήματα

Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας

Θερμικά ηλιακά συστήματα

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Τοποθέτηση λέβητα-καυστήρα σύγχρονης ενεργειακής απόδοσης

Αλλαγή κουφωμάτων-υαλοπινάκων

Τοποθέτηση στεγάστρων και σκιάστρων

Οικοσκευές χαμηλής ενεργειακής κλάσης (Α-Β)

Κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης (Α-Β)

Τα κίνητρα γίνονται ακόμη πιο ευνοϊκά με την δυνατότητα συνδυασμών πηγών χρηματοδότησης, δηλαδή από το ίδιο το πρόγραμμα, τραπεζικό δάνειο και ιδία συμμετοχή.

Σε μία εποχή που ο βαθμός δυσκολίας, μόχθου και ανταγωνιστικότητας είναι ιδιαίτερα υψηλός, η PROJECT ONE GROUP στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και της αξίας της. Η πολύχρονη πείρα των ανθρώπων μας δένουν άψογα με την ποιότητα των υλικών μας, με αποτέλεσμα να πιστοποιείται το κύρος μας.