Ανακαίνιση Κατοικίας:

Πλέον η ανακαίνιση έχει γίνει δημοφιλής υπηρεσία καθώς πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να προβούν σε αγορά ακινήτου και έτσι στρέφονται στην ανακαίνιση αυτών που κατέχουν ήδη.

Κάθε χώρος, όπως και ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει μέσα από την μεγάλη της εμπειρία στον χώρο της ανακαίνισης να μπορεί να δίνει λύσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση έχει να αντιμετωπίσει. Το κάθε project για εμάς είναι μοναδικό και αντιμετωπίζεται σαν <<το δικό μας project>>.

Με την εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε και ακολουθώντας τις συμβουλές μας, με μία ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορείτε να το δείτε όπως το έχετε ονειρευτεί.  Η μελέτη γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες σας και την αισθητική σας και η κατασκευή  πραγματοποιείται με συνέπεια, σε χρονοδιαγράμματα που βολεύουν εσάς  από έμπειρους τεχνίτες , χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά της τελευταίας τεχνολογίας.

Κάνουμε πράξη ό,τι έχετε ονειρευτεί

Ανακαίνιση μπάνιου

Ο ρόλος του μπάνιου σε μια κατοικία είναι πολύ σημαντικός. Πρόκειται για το μέρος όπου φροντίζομαι τον εαυτό μας και χαλαρώνουμε ύστερα από μια κουραστική ημέρα. Μια ανακαίνιση λοιπόν  του μπάνιου θα αυξήσει κατά πολύ την ποιότητα ζωής όλων των ενοίκων του σπιτιού.

Το κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τα υλικά που θα επιλεχθούν και από την παλαιότητα του υφιστάμενου μπάνιου καθώς αν χρειαστεί καινούργια υδραυλική εγκατάσταση το κόστος είναι διαφορετικό. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι εγγυημένο και αυτό που έχετε ονειρευτεί.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει από την αρχή μέχρι το τέλος την δημιουργία του μπάνιου που έχετε ονειρευτεί αναλαμβάνοντας όλες τις εργασίες με αξιοπιστία χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Το προσωπικό μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εξειδίκευση και φυσικά την πολυετή εμπειρία ώστε να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία κάθε ανακαίνιση μπάνιου.

Ανακαίνιση κουζίνας

Ο πιο πολυσύχναστος χώρος κάθε σπιτιού είναι αδιαμφισβήτητα η κουζίνα. Μια νέα κουζίνα με μεγαλύτερη λειτουργικότητα και έξυπνους τρόπους αποθήκευσης σίγουρα θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Από την άλλη η νέα μοντέρνα αισθητική που θα δημιουργήσουμε θα δώσει καινούργια αίσθηση σε όλο το σπίτι σας με την εγγύηση πάντα των καλύτερων και προσεγμένων υλικών που θα επιλέξουμε για εσάς.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Η project one group ύστερα από λεπτομερή μελέτη και σχεδίαση του χώρου σας προσφέρει μαζί με τους κορυφαίους συνεργάτες της ένα άρτιο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Ανακαίνιση καταστημάτων

Τις τελευταίες δεκαετίας η ανακαίνιση των καταστημάτων έχει εξελιχθεί, και πλέον ένας επαγγελματικός χώρος είναι απαραίτητο να εντυπωσιάζει με σύγχρονες κατασκευές τεχνοτροπίες και διακόσμηση.

Η εταιρεία μας έχει την εμπειρία και τα μέσα να σας εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη σας. Είτε πρόκειται για κατάστημα εμπορίου είτε για παροχή υπηρεσιών η project one group  μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση της επιχείρησής σας από την μελέτη μέχρι τον εξοπλισμό και την τελική διακόσμηση της.

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BUDGET ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας

Ιδιαίτερη σημασία για μας έχει η ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων διότι είναι ένα απαιτητικό project με σημασία στην λεπτομέρεια.

Η ανανέωση των χώρων ενός ξενοδοχείου συνάδει με την αύξηση της επισκεψιμότητας τους και της ευχάριστης διαμονής των επισκεπτών τους. Τα δωμάτια, οι κοινόχρηστοι χώροι, οι εξωτερικοί χώροι και οι προσόψεις ενός ξενοδοχείου συνθέτουν ένα περιβάλλον το οποίο θα πρέπει να εμπνέει άνεση, καλαισθησία και έμπνευση για τους επισκέπτες τους κάνοντάς τους να θέλουν να το επισκεφτούν ξανά στο μέλλον.